La recàrrega més ràpida per a vehicles elèctrics

La recàrrega més ràpida
per a vehicles elèctrics

Carregadors DC
La càrrega ràpida ideal per a espais
públics i estacions de servei.

Una recàrrega ràpida apta per a tots els vehicles elèctrics

Les estacions de recàrrega rápida utilitzen carregadors DC, especialment dissenyats per a la càrrega ràpida de vehicles elèctrics de manera eficient. Incorporen un sistema intel·ligent de gestió de potència ideal per a recàrregues múltiples en espais públics o estacions de servei

On i quan vulguis

On i
quan vulguis

L’estructura de la construcció i el seu disseny flexible permet als carregors DC adaptar-se fàcilment a qualsevol espai i estan capacitats per a realitzar una recàrrega ràpida en 30 minuts a 50 kW per a recórrer 125 km i inclús en 15 minuts a una potència superior de 350 kW per a recórrer fins a 400 km amb un vehicle elèctric estàndar.

Carregadors DC

Ràpida no,
ultra ràpida

Els carregadors DC disposen d’una opció de recàrrega ultra ràpida per a quan ho necessitis. Aquests sistemes ofereixen en tot moment una experiència agradable per als usuaris de vehicles elèctrics i s’adapten completament a les seves necessitats en tot moment.

Tecnologia en busca
de l'eficiència

La tecnologia Smart Charging assegura que les càrregues ràpides realitzades amb els carregadors DC a espais públics s’executin de manera eficient y compten amb una bateria alternativa d’emmagatzematge que maximitza el consum d’energia. D’aquesta manera s’assegura una càrrega elèctrica eficient per a qualsevol classe de vehicle elèctric.

Construcció resistent
i materials duradors

Els carregadors DC de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics disposen d’un cable auto retràctil per a facilitar la seva manipulació i la seva coberta és altament resistent a qualsevol tipus d’impacte o acció vandàlica. A més a més, disposa d’un avançat sistema per a la regulació de temperatura i tots els seus components són de la més alta qualitat.

Contacta amb Estalvi Energia i t’assessorarem sobre els nostres carregadors DC per a espais públics i estacions de servei.