Estacions de recàrrega per a empreses

Estacions de recàrrega
per a empreses

EVBox BusinessLine.
L’estació de recàrrega per a vehicles

elèctrics definitiva per a l’empresa del futur.

L’eficiència per a
punts de recàrrega d’empreses feta realitat

Equipat amb la tecnologia Smart Charging, EVBox BusinessLine assegura un ús eficient de l’energia amb punts de recàrrega múltiples i permet realitzar el manteniment i aplicar actualitzacions a distància.

Estació de recàrrega múltiple

Gestiona una càrrega múltiple
de forma senzilla

Les estacions de recàrrega EVBox BusinessLine poden ser simples (amb un sol carregador) amb cable fix o no, o dobles (amb dos carregadors) amb cable fix o no. Les estacions de doble connexió permeten recarregar dos vehicles elèctrics simultàniament. El seu indicador LED en forma d’anell assegura una comunicació directa entre el conductor, l’estació de recàrrega i el proveïdor del servei.

Alineat amb els teus valors corporatius

Un punt de recàrrega alineat
amb els teus valors corporatius

EVBox BusinessLine és una estació de recàrrega per a vehicles elèctrics completament personalitzable. Utilitza els teus colors de marca per a que el teu nou punt de recàrrega dins l’empresa esdevingui un nou element corportaiu del que sentirt-te’n orgullós. A més a més, amb el seu sistema de recàrrega intel·ligent, podràs verificar l’ús eficient de l’estació i gestionar-ne l’ús responsable del consum d’energia.

Gestiona des de la pantalla del teu smartphone totes les recàrregues

Gestiona les dades
de les teves recàrregues
de manera instantània.

Amb la nostra app Hey EVBox pots gestionar totes les teves recàrregues directament des del teu smartphone. ¿Necessites més informació?

Contacta amb Estalvi Energia i t’assessorarem

sobre estacions de recàrrega per a empreses.