Estacions de recàrrega per a comunitats de veïns

Estacions de recàrrega
per a comunitats de veïns

Punts de recàrrega múltiples d’ús privat
Permeten realitzar tasques de manteniment
i control a distància.

L’estació de recàrrega més eficient
per a comunitats de veïns

Amb EVBox BusinessLine assegurem un ús eficient de la capacitat energètica d’un edifici o comunitat de veïns per a la recàrrega simultània de varis vehicles elèctrics.

Una instal·lació completa i eficient

Una instal·lació completa
i eficient

Les estacions de recàrrega EVBox BusinessLine poden estar simplificades amb un sol carregador o poden ser de doble connexió per a permetre la càrrega de dos vehicles elèctrics de manera simultània. Des d’Estalvi Energia assessorem a les comunitats de veïns al llarg del procés d’instal·lació de l’estació de recàrrega i proporcionem personal qualificat que s’encarrega tant d’instal·lar com del manteniment dels diferents punts de recàrrega.

EVBox BusinessLine

L'estació més robusta
i de fàcil mantenimient

Els materials empleats per a la construcció de les estacions de recàrrega EVBox BusinessLine estan especialment dissenyats per a suportar un ús continuat dels punts de recàrrega i l’estació posseeix a més el certificat CE (Conformitat Europea) que demostra estar dissenyat a prova d’actes vandàlics gràcies a la resistència dels seus materials. A més a més, el seu disseny modular i robuts permet que tant l’instal·lació com el futur manteniment de la mateixa estació resultin realment senzills.

Gestiona des de la pantalla del teu smartphone totes les recàrregues

Gestiona les dades
de les teves recàrregues
de manera instantània.

Amb la nostra app Hey EVBox pots gestionar totes les teves recàrregues directament des del teu smartphone. ¿Necessites més informació?

Contacta amb Estalvi Energia i t’assessorarem

sobre l’estació de recàrrega per a comunitats de veïns.