Punts de recàrrega per al teu cotxe elèctric a Barcelona

Per a recarregar el teu vehicle elèctric existeixen diferents tipus d’estacions de càrrega. Des de les estacions de càrrega normal, fins a les ultraràpides. La nostra empresa de solucions integrals de punts de recàrrega per al teu cotxe elèctric a Barcelona disposa de les millors.

Triar la més indicada per a les teves necessitats particulars farà la teva experiència més satisfactòria. Per a això, podem assessorar-te sobre els diferents tipus de punts de recàrrega que existeixen, i les seves diferents característiques principals.

 

La recàrrega més eficient per al teu vehicle elèctric

En Estalvi Energia som distribuïdors i instal·ladors certificats de EVBox. Aquest punt de recàrrega intel·ligent equilibra de manera segura el consum energètic de la recàrrega, en funció de la capacitat. Addicionalment, disposem d’un sistema de balanç de càrrega dinàmic, el qual permet equilibrar el consum energètic entre el cotxe elèctric i els altres dispositius connectats a la mateixa xarxa elèctrica.

La tecnologia Smart Charging regula els possibles pics d’energia per a obtenir una recàrrega òptima i protegir la instal·lació. A més, existeix l’opció de connectar una instal·lació d’energia solar als nostres punts de recàrrega. D’aquesta manera, es pot aprofitar tota l’energia generada i emmagatzemada en la teva estació. Això et permetrà reduir en consum energètic, alhora que obtens una mobilitat totalment sostenible.

De manera gratuïta, podràs utilitzar l’aplicació per a telèfons intel·ligents (iOS i Android) Hey EVBox. Mitjançant aquesta app, podràs consultar a temps real el consum elèctric del teu punt de recàrrega, el temps de càrrega, l’energia produïda per l’estació fotovoltaica i molt més. Podràs tenir baix control l’estació de recàrrega del teu cotxe elèctric i gestionar tots els paràmetres que desitgis des del teu dispositiu mòbil.

 

Tipus de punts de recàrrega per al teu cotxe elèctric a Barcelona

Existeixen diferents tipus de punts de recàrrega en el mercat. No obstant això, els que nosaltres oferim disposen d’una gran quantitat d’avantatges. Entre les més destacades podem esmentar: són compatibles amb tots els vehicles elèctrics, de fàcil actualització, excel·lent disseny, màxima seguretat, possibilitat d’integrar energia solar i estan preparats per al futur.

En Estalvi Energia disposem de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics de càrrega estàndard ràpida i càrrega ultraràpida. Si no saps quina és la millor opció per a les teves necessitats particulars, contacta amb nosaltres i els nostres instal·ladors professionals t’assessoraran sense compromís. Som instal·ladors certificats de punts de recàrrega per al teu cotxe elèctric a Barcelona, per la qual cosa podrem ajudar-te en tot el procés d’instal·lació d’un nou punt de recàrrega.

Aconsegueix amb nosaltres la millor tecnologia en els punts de recàrrega per al teu cotxe elèctric a Barcelona i gaudeix de totes les seves funcionalitats. Disposem d’estacions de recàrrega EVBox Elvi, Elvi Socket, BusinessLine i carregadors DC.

 

Carregadors DC

 

Càrrega ràpida en els punts de càrrega per a vehicles elèctrics

Des de Estalvi Energia oferim una àmplia gamma d’opcions per a instal·lar punts de recàrrega per al teu cotxe elèctric a Barcelona. Els nostres sistemes de càrrega ràpida permeten realitzar una càrrega eficient alhora que ràpida de les bateries del teu cotxe elèctric. A més, incorporen un sistema intel·ligent que permet gestionar la potència emprada per a la recàrrega. Això és especialment interessant en els punts de recàrrega per a múltiples vehicles.

Gràcies a la seva robusta construcció i a la flexibilitat del seu disseny, els nostres carregadors DC poden ser instal·lats en qualsevol espai. Estan dotats d’un sistema que permet realitzar una recàrrega ràpida en 30 minuts a 50 kW, amb el qual poder recórrer en un vehicle elèctric estàndard fins a 125 km. A més, si s’activa la càrrega ultraràpida, es pot aconseguir en 15 minuts, a 350 kW, una recàrrega que permet circular fins a 400 km.

Els nostres punts de recàrrega per al teu cotxe elèctric a Barcelona incorporen tecnologia Smart Charging, la qual assegura que les càrregues ultraràpides es realitzin de la manera més eficient possible. Disposen d’una bateria d’emmagatzematge per a poder maximitzar l’eficiència i reduir el consum. Així, podem garantir una càrrega eficient, una experiència d’usuari senzilla, agradable i que s’adapta a les teves necessitats individuals.

 

Instal·ladors de punts de recàrrega per al teu cotxe elèctric a Barcelona

Si estàs buscant instal·ladors de punts de recàrrega per al teu cotxe elèctric a Barcelona, has arribat al lloc indicat. En Estalvi Energia disposem dels millors professionals certificats i qualificats per a realitzar la instal·lació integral de la teva estació de càrrega. També realitzem el servei complet de manteniment. T’assessorem i ajudem des del procés d’avaluació de l’espai, fins a la realització de l’enllaç de l’estació de càrrega amb la xarxa de la teva companyia elèctrica.

Contacta amb nosaltres sense compromís per a informar-te sobre els diferents tipus de punts de recàrrega que tenim a la teva disposició. Valorarem les teves necessitats particulars: el tipus de vehicle elèctric que vols recarregar, l’espai (habitatge unifamiliar, empresa, comunitat de veïns, garatge comunitari…), les capacitats energètiques de la instal·lació elèctrica…

No ho dubtis, si vols punts de recàrrega per al teu cotxe elèctric a Barcelona, Estalvi Energia és l’empresa que necessites.

Estacions de recàrrega per a empreses

Més informació  La informació que envies a través d'aquest formulari és de caràcter personal i, per tant, necessitem recordar-te els drets que tens en matèria de protecció de dades. El responsable. T'informem que les teves dades seran tractades per ESTALVI ENERGIA com a responsable d'aquest web, empresa propietat d'ESTALVI TÈRMIC. La finalitat. Et demanem el teu nom, correu i telèfon en aquest formulari per afegir-te a la nostra llista de suscriptors i enviar-te notícies relacionades amb el món del marketing industrial i els serveis de la nostra empresa. Legitimació. Al marcar la casella de verificació que figura més amunt estàs donant el teu consentiment per a que les teves dades siguin tractades d'acord amb la finalitat d'aquest formuari que figura a la nostra política de privacitat.
  Clica aquí per a llegir-la. Seguretat.
  Les dades que envies estaran segures i seran emmagatzemades a les nostres oficines de C/ Arquímedes 41, CP 08030, BARCELONA (Barcelona), que cumpleix amb els màxims nivells de seguretat. Drets. Podràs executar els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les teves dades enviant un correu electrònic a legal # estalvienergia * com.

  Dades oficials d'EVBox

  +100.000

  punts de recàrrega repartits a tot el món

  +2.500

  punts de recàrrega ràpida amb carregadors DC

  +55

  països utilitzen els nostres punts de recàrrega

  900M

  km recorreguts per vehicles elèctrics

  Posa’t en contacte amb nosaltres
  i t’assessorarem sobre la millor opció.