Instal·ladors de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics

La instal·lació d’un punt de càrrega és un procés senzill i eficaç, que et permet disposar d’una font segura i ràpida de càrrega per al teu vehicle elèctric. Des de Estalvi Energia oferim una solució integral per a la instal·lació de punts de càrrega. Analitzem cada cas de manera individual per a oferir la millor solució als nostres clients. Els nostres instal·ladors de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics estan qualificats i són professionals d’experiència. Ells s’encarregaran d’assessorar-te i acompanyar-te durant tot el procés, des del projecte fins a la posada en marxa del punt de recàrrega.

 

Estalvia Energia: instal·lem punts de càrrega

Després de les recents iniciatives europees per a incrementar l’ús de vehicles elèctrics, s’ha disparat la demanda de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics. Els punts de recàrrega s’han convertit en les noves estacions de servei. En aquests punts, pots realitzar la càrrega de les bateries del teu cotxe elèctric o híbrid endollable de manera ràpida i segura; però per a això necessites la seva prèvia instal·lació.

La instal·lació d’un punt de càrrega requereix de professionals experts en la matèria, ja que es tracta d’un sistema elèctric complex. Per això, és imprescindible comptar amb l’ajuda d’instal·ladors de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics qualificats i amb experiència en la matèria.

Des de Estalvi Energia ens esforcem diàriament per potenciar l’ús d’energies renovables en l’ús quotidià. Amb la intenció d’ajudar en aquest procés, d’incrementar l’ús dels vehicles elèctrics i facilitar una recàrrega sostenible, oferim solucions integrals per a la instal·lació de punts de recàrrega.

 

Instal·ladors de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics certificats

En Estalvi Energia som instal·ladors de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics certificats i homologats. A més, som distribuïdors oficials de EVBox, fabricant líder en estacions de recàrrega per a cotxes elèctrics. Algunes de les característiques més destacables dels nostres serveis d’instal·lació d’estacions de recàrrega són: la modularidad, la flexibilitat, l’adaptabilitat, la qualitat i la seguretat.

En realitzar la instal·lació d’un punt en el teu espai, un aspecte que tenim molt en compte és que el punt instal·lat estigui preparat per a les futures necessitats que puguin sorgir. Per aquest motiu, entre altres, després de l’assessoria personalitzada, adeqüem la quantitat de carregadors i l’increment de potència necessari per a cada cas individualment.

Ens adaptem a l’espai, oferint diferents solucions d’instal·lació, en funció de si es tracta d’un espai privat o d’ús públic. Els materials que emprem per a la instal·lació del punt de càrrega són compactes, duradors i de la més alta qualitat; així, podem garantir que els nostres punts de càrrega seran resistents.

Estacions de recàrrega EVBox Elvi, Elvi Socket i BusinessLine

 

On es pot realitzar la instal·lació d’un punt de recàrrega?

Les nostres estacions de recàrrega per a cotxes elèctrics es poden instal·lar pràcticament en qualsevol lloc. Durant la trajectòria de Estalvia Energia, els nostres instal·ladors de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics han realitzat nombroses instal·lacions en diferents espais. Algunes de les ubicacions més comunes en les quals realitzem instal·lacions de punts de càrrega són:

 • En cases unifamiliars
 • En garatges comunitaris o comunitats de veïns
 • En flotes de vehicles elèctrics
 • En centres comercials
 • En la via pública
 • En pàrquing privat d’empreses

Com és lògic, cada estació de recàrrega serà diferent, ja que ha de complir amb uns requisits i unes especificacions diferents. Per això, la millor opció és contactar amb els nostres professionals, perquè puguem assessorar-te en el teu cas particular i així oferir-te la millor solució per a les teves necessitats específiques.

 

Els teus instal·ladors de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics

Des de Estalvia Energia oferim una solució completa per a la instal·lació de punts de recàrrega, tant a particulars com a empreses. El procés d’instal·lació del punt de càrrega per a vehicles elèctrics compta amb diversos passos. El primer d’ells és el de realitzar una assessoria personalitzada, en la qual es plantegen les diferents solucions disponibles. En aquest primer pas acudim a l’espai en el qual es desitja instal·lar el punt de càrrega i realitzem un informe amb les millors solucions; sempre tenint en compte les característiques particulars de l’espai i les necessitats del client.

Nosaltres ens encarreguem de realitzar el projecte integral, és a dir, realitzem l’enllaç de la instal·lació amb la teva companyia elèctrica i ens assegurem que tot compleixi amb la normativa vigent. Els nostres instal·ladors de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics s’encarreguen d’adequar la zona per a la correcta utilització de l’estació de recàrrega. Una vegada finalitzada la instal·lació, realitzem diferents proves per a assegurar un correcte funcionament i deixem l’estació de càrrega en marxa.

Si estàs pensant a realitzar la instal·lació d’un punt de càrrega en el teu espai, habitatge unifamiliar, garatge comunitari o en la teva empresa, contacta amb els nostres instal·ladors de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics. Estarem encantats d’assessorar-te en tot el procés i d’ajudar-te a trobar la millor solució per al teu cas individual.

Més informació  La informació que envies a través d'aquest formulari és de caràcter personal i, per tant, necessitem recordar-te els drets que tens en matèria de protecció de dades. El responsable. T'informem que les teves dades seran tractades per ESTALVI ENERGIA com a responsable d'aquest web, empresa propietat d'ESTALVI TÈRMIC. La finalitat. Et demanem el teu nom, correu i telèfon en aquest formulari per afegir-te a la nostra llista de suscriptors i enviar-te notícies relacionades amb el món del marketing industrial i els serveis de la nostra empresa. Legitimació. Al marcar la casella de verificació que figura més amunt estàs donant el teu consentiment per a que les teves dades siguin tractades d'acord amb la finalitat d'aquest formuari que figura a la nostra política de privacitat.
  Clica aquí per a llegir-la. Seguretat.
  Les dades que envies estaran segures i seran emmagatzemades a les nostres oficines de C/ Arquímedes 41, CP 08030, BARCELONA (Barcelona), que cumpleix amb els màxims nivells de seguretat. Drets. Podràs executar els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les teves dades enviant un correu electrònic a legal # estalvienergia * com.

  Dades oficials d'EVBox

  +100.000

  punts de recàrrega repartits a tot el món

  +2.500

  punts de recàrrega ràpida amb carregadors DC

  +55

  països utilitzen els nostres punts de recàrrega

  900M

  km recorreguts per vehicles elèctrics

  Posa’t en contacte amb nosaltres
  i t’assessorarem sobre la millor opció.