Estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics

El nombre d’estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics continua augmentant dia a dia. I és que la mobilitat elèctrica ja no és el futur, és el present! Gràcies a la creixent infraestructura, cada vegada són més les persones que opten per gaudir d’una mobilitat lliure d’emissions. Els punts de recàrrega per a cotxes elèctrics són una de les claus d’aquesta mobilitat.

 

Tipus d’estacions de càrrega per a cotxes elèctrics

Existeixen diferents tipus d’estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics, des de les estacions domèstiques, fins a les electrolineras. Encara que, sense cap dubte, l’opció més rendible, eficient i sostenible és la de comptar amb una estació de recàrrega. Sigui per a particulars, per a empreses o per a comunitats de veïns; pots comptar amb els professionals certificats de Estalvi Energia per a realitzar la instal·lació dels teus punts de recàrrega.

Les nostres estacions de recàrrega per a cotxes elèctrics ofereixen el servei de gestió a temps real mitjançant una app. Però, quines opcions de localització existeixen, quines característiques ofereixen i quins són els seus avantatges?

 

Estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics en la llar

Les estacions de recàrrega situades en la pròpia llar tenen una gran quantitat d’avantatges. Una de les més importants és la seva comoditat. Gràcies a aquesta instal·lació, s’evita l’haver de desplaçar-se fins a una estació de servei; eliminant així, ja sigui totalment o parcialment, la recàrrega fora de casa. A més de ser un mètode més còmode, es tracta d’una opció molt més rendible.

Una altra dels avantatges que destaquen dels nostres punts de recàrrega domèstics és la possibilitat de recarregar el teu vehicle fins a 8 vegades més ràpid que amb una instal·lació convencional. Els nostres punts de recàrrega són compatibles amb tots els vehicles elèctrics. A més, disposen d’una app de control i gestió; mitjançant la qual pots veure informació a temps real i realitzar diferents programacions. Les nostres estacions domèstiques compten amb un sistema de detecció de fugida de corrent, per a oferir una recàrrega segura; i estan preparades per a actualitzar-se en el futur de ser necessari.

Les nostres instal·lacions de punts de càrrega per a la llar ofereixen la forma més senzilla i sostenible de recarregar les bateries del teu cotxe elèctric. Després d’analitzar l’espai de la teva llar destinada per a aquesta fi, instal·larem el punt que més s’adeqüi a les teves necessitats particulars.

Recàrrega elèctrica domèstica

Estacions de recàrrega per a empreses

El principal aspecte que es té en compte en les estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics en l’empresa és l’eficiència. En Estalvi Energia disposem de l’estació de càrrega perfecta per a l’empresa del futur, equipada amb tecnologia Smart Charging. Aquesta tecnologia permet un ús eficient de l’energia, una cosa fonamental per a estacions de recàrrega múltiples. A més de permetre realitzar el manteniment programat i les actualitzacions pertinents a distància, els nostres punts de càrrega per a empreses ofereixen una alta flexibilitat.

Les nostres estacions de recàrrega de vehicles elèctrics per a empreses són totalment personalitzables. Pots emprar els colors de la teva marca en l’estació de recàrrega, i d’aquesta manera convertir-la en un nou element corporatiu que aporti valor a la teva empresa. A més, mitjançant l’app podràs gestionar de manera senzilla, i a temps real, totes les teves recàrregues. També podràs verificar l’ús eficient de l’estació i gestionar l’ús responsable del consum d’energia, directament des del teu dispositiu mòbil.

Per a la construcció de les nostres estacions de recàrrega de vehicles elèctrics, utilitzem materials que estan especialment dissenyats per a suportar un ús contínuo sense ressentir-se. A més de comptar amb el certificat CE, l’estructura és robusta i suporta els possibles actes vandàlics gràcies a la resistència de la seva composició.

Estacions de recàrrega de vehicles elèctrics en comunitats

Les nostres estacions de recàrrega de vehicles elèctrics especials per a comunitats de veïns permeten realitzar càrregues múltiples de manera simultània. Estan optimitzades per a realitzar un ús eficient de la capacitat energètica de la comunitat de veïns o de l’edifici. Aquestes estacions estan dotades de diferents sistemes que permeten realitzar a distància les tasques de manteniment, control i actualització.

Cada punt de càrrega de l’estació pot ser simple o de doble connexió, per a poder recarregar dos vehicles elèctrics simultàniament. Els nostres experts assessoraran la comunitat de veïns per a establir quines són les necessitats específiques i quina és la millor opció en funció d’aquestes necessitats. En Estalvi Energia comptem amb professionals qualificats per a realitzar la instal·lació de l’estació de recàrrega, així com per a realitzar el manteniment necessari als diferents punts de càrrega.

Sigui que necessitis estacions de recàrrega de vehicles elèctrics per a la teva llar, per a l’empresa o en la teva comunitat de veïns, des de Estalvi Energia podem ajudar-te. Oferim sistemes integrals de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics, des del projecte fins al manteniment; passant per l’enllaç amb la companyia elèctrica o la instal·lació. Contacta amb els nostres experts per a assessorar-te de quin és la millor solució per a les teves necessitats.

Espais públics

Més informació  La informació que envies a través d'aquest formulari és de caràcter personal i, per tant, necessitem recordar-te els drets que tens en matèria de protecció de dades. El responsable. T'informem que les teves dades seran tractades per ESTALVI ENERGIA com a responsable d'aquest web, empresa propietat d'ESTALVI TÈRMIC. La finalitat. Et demanem el teu nom, correu i telèfon en aquest formulari per afegir-te a la nostra llista de suscriptors i enviar-te notícies relacionades amb el món del marketing industrial i els serveis de la nostra empresa. Legitimació. Al marcar la casella de verificació que figura més amunt estàs donant el teu consentiment per a que les teves dades siguin tractades d'acord amb la finalitat d'aquest formuari que figura a la nostra política de privacitat.
  Clica aquí per a llegir-la. Seguretat.
  Les dades que envies estaran segures i seran emmagatzemades a les nostres oficines de C/ Arquímedes 41, CP 08030, BARCELONA (Barcelona), que cumpleix amb els màxims nivells de seguretat. Drets. Podràs executar els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les teves dades enviant un correu electrònic a legal # estalvienergia * com.

  Dades oficials d'EVBox

  +100.000

  punts de recàrrega repartits a tot el món

  +2.500

  punts de recàrrega ràpida amb carregadors DC

  +55

  països utilitzen els nostres punts de recàrrega

  900M

  km recorreguts per vehicles elèctrics

  Posa’t en contacte amb nosaltres
  i t’assessorarem sobre la millor opció.